Velkommen til Isefjordskolen

Om Isefjordskolen

Isefjordskolen - Et godt sted at lære

Isefjordskolen har idag ca. 650 elever fordelt på to afdelinger. Afdeling Holbæk har ca. 620 elever fra 0. til 9. klasse, mens Afdeling Orø har ca. 30 elever fra 0. til 6. klasse. Holbæk afdeling er placeret i Holbæk Vestby, mens Orø afdeling er placeret centralt på Orø. Efter 6. klasse forsætter Orø-elever deres skolegang i Holbæk afdeling.

Skolen har i sin nuværende form eksisteret siden 2012. Her blev Isefjordskolen dannet i forbindelse med en ny skolestruktur i Holbæk, hvor de tidligere Absalonskolen og Orø Skole smeltede sammen til en ny skole.  

På Isefjordskolen er vi ambitiøse og arbejder målrettet for at alle elever lærer mest muligt. Da vi ved, at læring sker på mange måder, har vi indrettet en fleksibel skole, hvor vi målrettet arbejder på at udvikle gode læringsfællesskaber, der kan sikre hver enkelt elev rum og mulighed for optimal læring. Vi arbejder på at tilpasse strukturen til den læring, der skal finde sted, og det indebærer bl.a., at der ofte bliver arbejdet på tværs af klasser og årgange, og at skemaerne forandres i løbet af året.

Det gode læringsrum på Isefjordskolen indebærer, at alle oplever, at der er en god og tryg stemning. Det er vigtigt for os, at vi arbejder med rummelige fællesskaber, hvor alle lærere, forældre og elever bidrager til at skabe rum for alle elevers læring og deltagelse i fællesskabet.  se mere

Kontaktoplysninger

Mail: Isefjordskolen@holb.dk

Afdeling Holbæk
Vandtårnsvej 3
4300 Holbæk
Telefon 7236 7010

Kontorets  telefon- og åbningstid 
Dagligt 8:15 - 14:00
Tirsdag lukket til 11:00
Torsdag lukket
mellem 9:00 -10:00

Afdeling Orø
Bygaden 50 , Orø 
4300  Holbæk 
Telefon 7236 7040

Kontorets åbningstid 
Onsdag 8:15 - 13:00
Telefontid som afd. Holbæk
 

Følg os på Facebook

Besøgstæller

99838